Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyire szabad búgnia egy új...

Mennyire szabad búgnia egy új mosógépnek?

Figyelt kérdés
1 napos Electrolux EWW 167580 inverter motoros mosó szárító gép van és arra lettem figyelmes hogy ahogy forgat az teljesen csendes, még a centrifuga is ok, de van egy állandó mély "elektromos" brummogás mint ha valami rezonálna de nem. Ilyen trafó hang. Belülről jön és az elsö mosás első 10 percében nem volt, azóta mindig van amikor megy. Nagyon néha abbahagyja. De nem értem hogy miért kell berregnie mikor a forgatása olyan jó halk. Nem csak akkor hallom mikor fűt (van fogyasztásmérő a konnektoron és akkor is hallom mikor csak iylen 100W-ot eszik és már abbahagyta a fűtést). A rögzítőcsavarokat kiszedtem, stabil, és akkor is hallom ha áll a dob. Erre ki lehet hívni garanciális szerelőt max rábólint hogy ennek ilyennek kell lennie és elmegy?

2012. ápr. 10. 21:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Kb annyira hangos hogy az előszobán át egy másik szobából is tisztán hallani a brummogást.. Fura hogy a random olcsó gépeknek csak a forgását hallani ez meg még drága is volt.
2012. ápr. 10. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel a szervizt,kérj egy szerelőt a telefonhoz és mond el neki a problémát.Így ha kijönnek és mégis jó a gép akkor nem verik rád a kiszállás díját.
2012. ápr. 10. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem lg be volt inventmotoros lószar az enyim meg visitott centrifugálásnál 4 hónapos el is adtam 10 el kevesebbért
2012. ápr. 10. 23:52
 4/4 ekeke ***** válasza:
Még az is lehet, hogy Jetsystemes, én csak javítottam egy rosszat, kész lettem, használtam és kirohantam a fürdőbe, mi ez a búgás:)))) Hát a jet volt.
2012. ápr. 19. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!