Melyik a kedvenc öblítő-mosópor duótok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 18:51
11/22 anonim válasza:
köszi. majd kipsobálom énis. amúgy tescós mosóporral mosok ,mert nagyon jó és olcsóis. olyan ruhákhoz amikben nincs piszok csak kikell mosni mert csak beleizzad az ember azokhoz miért használjak arielt ami 6000ft körülvan 9 kg. a tescosd meg 1300 ,de mikor én azzal kezdtem mosni csak 700ba került... akkor volt a jó!aztán már annyian mosnak azzal hogy felvitták az árát duplájára. De nagyon erős foltokat olajat nem moski . ahhoz arielt használok,.
12/22 A kérdező kommentje:
hú nem számítottam enyi válaszra,most már nem is tudom melyiket próbáljam ki :) köszi mkinek a választ
2009. jún. 17. 00:56
13/22 A kérdező kommentje:
2009. jún. 17. 01:07
14/22 A kérdező kommentje:
hopp nyomtam egy entert :) szóval eddig jók ezek amit most használok,nincs velük baj,csak szeretem a változatosságot úgyhogy esetleg ehhez hasonló illatokat is írhattok :)
2009. jún. 17. 01:09
15/22 anonim válasza:
tomi madulás mosópor,+sárga lenor öblítő
16/22 anonim válasza:
Utólsó!ez nagyon jó ötlet én is eztfogom használni.
17/22 anonim válasza:
Mivel már nagyok a gyerekek, a ruhák inkább izzadtak,mint koszosak, ezért mosóporból elég az olcsó is (citromos TOMI) az öblítőn nem spórolok, nagyon szerettem a sárga LENORt. Sajnos a régi design-al a régi illat is eltűnt.
18/22 anonim válasza:
én is tomival msosok.kiveszi a foltokatis. nekem bevált, és mellé lenor öblitöt szoktam váltogatni sárga fehér ás kék szinben sárga a legjobb
19/22 anonim válasza:
Nekem a tescós öblítő nem vált be. Nemlehet érezni a ruhákonha megszáradt,pedig nem sporoltam ki belőle .
20/22 anonim válasza:
én mindig olyan mosóport veszek, ami aktuálisan a legolcsóbb. igaz, teszkósat nem szoktam. általában tomit veszek, nekem bevált. öblítőnek meg silán lila vagy piros, mert ennek a legjobb az ára teszkóban(a saját márka után persze) és szeretem az illatát. főleg a pirosé tartós, erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!