Ti milyen gyakran mossátok ki az ágyneműhuzatot és a lepedőt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 12:45
12/24 anonim válasza:
Két-három hetente. Nem jó a túlzásba vitt higiénia.
13/24 anonim válasza:
Belefekszik a dög, és csak havonta mosod??????????? De undormány, én még a fürdőszobaszőnyegemet is 2 hetente mosom!Nem a szexes, izzadt,kutyás ágyneműt......
14/24 anonim válasza:
nekem 2 macskám fekszik bele, mégis havonta mosom, és lásd még élek :D
15/24 anonim válasza:
Nálunk nem fekszik bele semmilyen állat,és havonta cserélem.
16/24 anonim válasza:
A lepedőt hetente , a többit 2 hetente . A pizsiket meg akár egy héten többször is .
17/24 anonim válasza:
Hát ha neked olyan büdös és koszos a lábad, hogy 2 hetente kell mosd a szönyeget csak mert rálépsz, akkor gratulálok:)
Nem nem lesz koszos, én is meg a kutya is tiszták vagyunk.
18/24 anonim válasza:
Hetente cserélem az egész garnitúrát. Én azt szeretem,ha friss öblítő illata van.
19/24 anonim válasza:
Nem büdös, koszos a lábam, pláne fürdés után.De nekem erre van igényem, meg arra, hogy mindíg tiszta, friss ágyneműben aludjak.Ha neked arra van igényed, hogy kutyás nyálas bacis, bolhás ágyban aludjál, akkor arra.Nem téma.
20/24 A kérdező kommentje:
és aki hetente mossa az ágyneműt, az milyen gyakran mossa a pizsijét? gyakrabban vagy azt is hetente?
2012. ápr. 3. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!