Mivel lehet a zuhanyzótálcát a legalaposabban kitiszítani? Barna színű, de szeretném átfesteni, hallottam már ienről, de nem tudom h tényleg létezik ilyen. Valaki csinált már iet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 16:42
1/4 anonim válasza:
tömény domesztosz mindent lehoz.
Önts bele tömény domesztosz, nem kell túl sok, aztán fel a gumikesztyüt, nagy levegö és egy ronggyal oszlasd szét a tálca inden része kapjon belöle. aztán nyiss ablakot, és ne lélegezd be nagyon, fél óra múlva, egy kis vizet rá, aztán jól sikáld át és öblítsd le.
2/4 anonim válasza:
Nekem most a sima Cillit szedte le a vízkőtől bebarnult kagylómat az albiban.
3/4 anonim válasza:
Figyelj, vicc, de a gagyi tesco- vízkőoldó nekem baromira bevált. És talán pont azért, mert lehoz minden koszt, ellenben a gagyisága miatt mégsem kell féltenem a dolgokat, hogy kimarná vagy kptatná, és még olcsó is. Én merem ajánlani.
4/4 anonim válasza:
Nemrég láttam a TV-ben, hogy szódabikarbónát kell beleszórni, és félbevátott citrommal átdörzsölni. Nálunk egyenlőre nincs olyan hely, ahol ezt kipróbálhatnám, de nagyon kíváncsi lennék rá, hogy tényleg működik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!