Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel lehet a függönyt szép...

Mivel lehet a függönyt szép fehérre mosni?

Figyelt kérdés
Valamikor úgy emlékszem, valamit adtak hozzá. Szódabikarbónát? Jól emléxem?
2009. jún. 11. 14:38
 1/5 anonim válasza:
43%
Hipóval...
2009. jún. 11. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ecetes vizbe àztatod! S a mosàshoz adhatsz, igen, szodabikarbonàt!
2009. jún. 11. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
És a műanyag függönynél vigyázni kell, csak hideg vízben szabad mosni, különben "beleég" a kosz. Nekem sima mosóporral is beválik, csak hideg vízben mosom.
2009. jún. 11. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én a 100 asban szoktam venni külön port ami fehériti a függönyt 150ft és picike csomagolásban van 1 szeri mosásra alkalmas ráis van orva hogy fügönyökhöz.nagyon jó.
2009. jún. 11. 16:47
 5/5 anonim válasza:

Látom itt mindenki spéci eljárással csinálja a dolgokat. :)

Ma is tanultam valamit.. :D Én mindig berakom a mosógépbe mosópor öblítő és ha csak fehér a függöny és nincs más szín benne akkor egy kis fehérítős domestos. Sosem volt semmi baja a függönyöknek.Anyukám ugyan ezzel az eljárással mossa a függönyöket (tőle tanultam :) ) és van olyan függönyünk ami 18 éves és sokan azt hiszik hogy új.

2009. jún. 13. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!