Gondolom tűvel meg cérnával.
De szerintem nem túl higiénikus a találmány.
És óránként fogod mosni?? Ahelyett,hogy domestoszos vízzel letörölnéd???
Vagy nincs nálatok férfi??
A WC deskat megmered, az anyagot igy kiszabod, amit bekell szegni, majd gumit tudsz bele tenni, igy mar elkeszult.
Viszont nem higenikus, tehat latvanyos lehet, de nem lehet tisztan tartani, igy ugy erzem, hogy akar fertozest is tud okozni, hiszen elkerulhetetlen, hogy ne erjen oda akar vizelet is, s minden WC hasznalat utan a kezet megmossuk, de ezt mar nem igen.
Üzenem annak aki privát levelet írt nekem, hogy a képen lévő wc igenis retkes, dzsuvás, tessék megnézni a csapolásánál. A képek a mi wécénkről készültek, 3-an használjuk, 1 nő, 2 férfi (1 kamasz és 1 felnőtt). Sajnálom, hogy a lelkivilágába gázoltam akárkinek is, erre vagyok a legallergiásabb tisztaság szempontjából. A képeket össze lehet hasonlítani a hirdetés képeivel. A minimum a hirdetésben egy makulátlan tisztaságú wc lett volna.
tényleg retkes a hirdetési kép.
és nem higiénikus a deszkahuzat.
Szerintem inkább be kell fűteni, vagy meleg helyről átvinni a deszkát ;)
Vagy leteríteni egy ronggyal, ami mehet is mindjárt a főzőprogramba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!