komolyan???
ki gondolta volna :)))
1 nem gyűrött,
2 a hő, forró gőz fertőtlenít.
Nem tudom. Nekem nem jó, nem is vasalok. Max. néha a férjemnek zsebkendőt, meg ha nagyon muszáj, akkor inget, vagy nyáron blúzt, inget.
Télen semmit, vállfán szárítok mindent!!
Én sem értem, hogy miért kéne mindig-mindent kivasalni. Ami gyűrött, azt oké, de ami nem, azt minek?
Én úgy teregetek, hogy miután lejárt a mosógép, egyből kiszedem a ruhákat és nagyon alaposan, többször is kirázom őket, úgy terítem ki a szárítóra, így nem lesznek gyűröttek.
Egy ideig kínoztam magam a vasalással, azután feladtam. Heti 4-5x megy a mosógép, az annyiszor fél óra vasalás lenne, nekem meg nincs energiám heti 2-3 órát a vasalóállvány mellett állni. A gyerekeim ruháit kb. 7-8 hós korukig vasaltam, az is elég volt.
A blúzokat, ingeket vasalom csak, meg amit muszáj, de a többit bizony lesz@rom... :)
Igen szebbek lesznek, fertötlenit.
Plussz miota összeköltöztünk a parommal es vasalom a poloit nincs pattanas es miteszer a hatan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!