A fehérneműket hogyan szoktátok mosni? És hány fokon?
Figyelt kérdés
Mennyire különítitek el?Mivel mossátok össze?És hány fokon , milyen hosszú programmal?Öblítéshez ecet?2012. febr. 11. 19:29
1/12 anonim válasza:
40 fokon, a világos ruhákkal együtt. 1,5 órás programmal. Öblítéshez öblítőt használok.
2/12 anonim válasza:
Együtt a többi fehér holmival. Öblítéshez csak ecetet használok már évek óta.
3/12 tikana válasza:
Én általában 40 fokon, havonta 1x 60 fokon, de ekkor melltartót nem teszek hozzá, az nem bírja.
Síma fehérhez való mosószert (Persil, Ariel), illetve általános (Silan) öblítőt használok.
Amikor a párom lába begombásodott, akkor a zoknijait 1 órával a mosás előtt a Vanish baciölős porával készült vízbe aztattam.
4/12 A kérdező kommentje:
Én a nem fehér fehérneműket a hasonló színű zoknikkal mosom és 60 fokon 2 órás programmal és ecetet használok öblítésként.
2012. febr. 11. 20:50
5/12 tikana válasza:
Nekem a színfogó kendők nagyon beváltak (a Beckermann). De korábban én is a színes mosásban mostam a nem fehér fehérneműket.
Lehet kipróbálom a ecetet, még nem is hallottam róla...
6/12 anonim válasza:
Én nem kezelem külön őket, megy bele a sima mosásba, a fehér a fehérekhez, a színes a színesekhez, 40 fokon. Igazából a finomabb fehérneműknek a 40 fokos mosás is sok, a legtöbbet 30 fokon kéne mosni, de nem indítom be a gépet pár bugyiért :)
7/12 anonim válasza:
Én is mindent a hasonló színekkel mosok együtt, 40 fokon. Tisztasági betétet használok, így annyira nem piszkosak a bugyijaim, hogy 60 fokban kelljen mosni őket.
8/12 A kérdező kommentje:
A vérfolt miatt szoktam 60 fokon mosni őket.5-en vagyunk a háztartásban nekem rendkívül erős a menstruációm és a lányom is örökölte ezt , szóval elég véres lesz a fehérnemű.Mindig megvárom amíg összegyűlik annyi zokni és fehérnemű hogy tele legyen a dob , ez általában 1 hét és 60 fokon kimosom őket , a fehér ruhákat ugyanezzel a programmal szoktam 60 fokon de ezek közé már a fehér zoknikat fehérneműket is berakom.
2012. febr. 11. 22:59
9/12 anonim válasza:
Hát ez fura :) Nekem azt tanította anyukám, hogy a vért tiszta, hideg vízzel ki kell mosni, aztán utána beletenni a ruhát a mosásba, mert beleéghet a vér. Ezek szerint akkor nem ég bele?
10/12 anonim válasza:
sima mosás,30-40 fokon mindig a többi ruhával együtt..fehér és fekete fehérneműim vannak,ezeket a fehér ill a fekete ruhákkal mosom normál programon,800as fordulatszámon.
öblítő:lenor
mosószer:perwoll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!