Hol lehet kapni eredeti német Ariel mosógélt?
Figyelt kérdés
Én eddig csak a bolti magyarral találkoztam meg a kínai hamisítvánnyal.2012. febr. 7. 22:06
11/14 anonim válasza:
Én már többször vásároltam a mosopordiszkont.hu -tól. Nekem csak pozitív tapasztalatom van, a hirdetett termékek minőségével és eredetiségével sose volt problémám, tudom ajánlani őket, korrekt vállalkozás. Ami még érdekes, hogy a náluk vásárolt német mosóporok, öblítők illata intenzívebb és kevesebbet kell belőlük használni, mint az ugyanilyen márkájú, itthoni üzletben vásárolt termékekből. Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy sok esetben a nagy gyártók a nyugati piacokra jobb minőséggel dolgoznak.
12/14 anonim válasza:
Sziasztok! Az Ázsia Center is tömve van a hamis mosóporokkal. Van egy üzlet, ahol eredeti német mosószereket árulnak. Itt nem 1500 ft, hanem 3500 körül van az ára. A hamis mosógél is ki van rakva, és rá van írva, hogy mi a különbség az eredetivel szemben. Az illata, a sűrűsége más, és a hamis csak 3/4-ig van töltve!
13/14 anonim válasza:
Ha eredeti Arielt szeretnél legjobb ha kimész érte vagy ha valami ismerösöd ha megy azt megkéred mert igy persze átvághatnak. Én most megyek Kitssee be kirándulni 1 napos termékbemutatos szar de biztos megyünk délután városba szabadprogramra akkor majd ott veszek egyet.
14/14 anonim válasza:
nemetmosoporok.hu
Merem ajánlani, valóban Németországból és Ausztriából hozzák a német mosószereket, öblítőket! És van házhoz szállítás is, meg webáruház!
És ami még extra: ha elégedetlen a vásárló a mosószerrel, pénzvisszafizetési garancia is van!
Én tőlük veszek mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!