Lenor új öblítőjének jó illata van?
Figyelt kérdés
Lenorral az a a bajom hogy van egy bizonyos mellékillata amit nem szeretek..nem tudom ennek az újnak is lehet ez???2012. febr. 5. 12:18
1/5 anonim válasza:
Bemész boltba, kinyitod megszagolod, visszazárod, majd vagy a polcra, vagy a kosaradba teszed.
2/5 A kérdező kommentje:
na..gondoltam hogy ilyen válasz érkezik..jaaj istenem...
2012. febr. 5. 17:52
3/5 anonim válasza:
Még is mit vártál? Kinek mi tetszik. Ami neked bejön, az nekem nem biztos és fordítva...
4/5 anonim válasza:
Szerintem a Lenor a legerősebb és a legjobb illatú öblítő,bármelyikről is van szó.Az újat nem ismerem,nem tudom melyikre gondolsz,de én megelőlegezem neki a bizalmat.Ráadsául a Lenor hígabb,mint a társai(Silan),ezért nem penészedik be tőle a mosógép.A Silantól mindig penészes lesz,hígítva is.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi..
2012. febr. 6. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!