A mosogatógépből kivett poharakon miért marad fehér porszerű lerakódás?
Figyelt kérdés
Minden más tiszta, de a felső kosárban gyakran koszosak a poharak, bögrék. Ilyen fehér por szerű lerakódás, alig lehet kimosni a poharakból.2012. febr. 2. 00:24
2/8 anonim válasza:
Ezzel a problémával én is sokáig szenvedtem.
A megoldás az lett, hogy sót kell utánatölteni akkor is, ha még nem jelzi a sóhiányt.
3/8 Kerria válasza:
Úgy emlékszem nekünk az öblítő oldotta meg ezt a gondot!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, az elsőn jót mosolyogtam, gondolom te így kezdted... :D
2012. febr. 2. 17:49
5/8 anonim válasza:
Tegyél egy kinyomott fél citromot az evőeszköz kosárba.(Nálunk sok képződik)Mióta ezt alkalmazom, csillog minden üveg és rozsdamentes edény, nem lesz még vízpöttyös sem. És nem utolsósorban, klassz illatosító is.
6/8 A kérdező kommentje:
Még mindig fenn áll a probléma, nem jó most sem... :(((
2012. febr. 11. 14:56
7/8 anonim válasza:
Még azt tudom ajánlani, hogy a spriccelőkarokat tisztítsd ki. Lehet, hogy van benne némi kosz, amitől nem működik rendesen.
8/8 anonim válasza:
Nézd meg a használati utasításban, hogy hogyan kell neki beprogramozni, hogy milyen keménységű a víz nálatok. Kehet, hogy nem jó a beállítás.
Egyébként Magyarországon jellemzően 12-15 Német keménységi fok-ú a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!