Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A mosogatógépből kivett...

A mosogatógépből kivett poharakon miért marad fehér porszerű lerakódás?

Figyelt kérdés
Minden más tiszta, de a felső kosárban gyakran koszosak a poharak, bögrék. Ilyen fehér por szerű lerakódás, alig lehet kimosni a poharakból.
2012. febr. 2. 00:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
fordítva tedd be a poharat.
2012. febr. 2. 00:52
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Ezzel a problémával én is sokáig szenvedtem.

A megoldás az lett, hogy sót kell utánatölteni akkor is, ha még nem jelzi a sóhiányt.

2012. febr. 2. 10:59
 3/8 Kerria ***** válasza:
77%
Úgy emlékszem nekünk az öblítő oldotta meg ezt a gondot!
2012. febr. 2. 12:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, az elsőn jót mosolyogtam, gondolom te így kezdted... :D
2012. febr. 2. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Tegyél egy kinyomott fél citromot az evőeszköz kosárba.(Nálunk sok képződik)Mióta ezt alkalmazom, csillog minden üveg és rozsdamentes edény, nem lesz még vízpöttyös sem. És nem utolsósorban, klassz illatosító is.
2012. febr. 3. 15:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Még mindig fenn áll a probléma, nem jó most sem... :(((
2012. febr. 11. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Még azt tudom ajánlani, hogy a spriccelőkarokat tisztítsd ki. Lehet, hogy van benne némi kosz, amitől nem működik rendesen.
2012. febr. 11. 16:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg a használati utasításban, hogy hogyan kell neki beprogramozni, hogy milyen keménységű a víz nálatok. Kehet, hogy nem jó a beállítás.

Egyébként Magyarországon jellemzően 12-15 Német keménységi fok-ú a víz.

2012. febr. 13. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!