Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hol kapok vécé olajat?

Hol kapok vécé olajat?

Figyelt kérdés
És milyen árban van?
2012. jan. 23. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

pl. itt:

[link]

[link]

de nálunk lehet háztartási üzletben is kapni, az ára fajtától, és mérettől függően 500-3000ft-ig. Én 1 literest szoktam venni 2500ft-ért, de az 2-3 hónapig elég.

2012. jan. 23. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Itt sok üzlet címét megtalálod, könnyen megkeresheted a legközelebbit.

[link]

2012. jan. 23. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
És ez mire jó?
2012. jan. 23. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
14%

Mi abban a bunkó, hogy a "nem akarsz wc kefét használni, ezért kell valami más megoldás a fekália által okozott féknyomok megelőzésére".

Gáz, hogy leírtam?? A 2 kérdésedből, ráadásul egyik kiemelt, mindenkinek levágós, hogy rettegsz wc kefét használni.

2012. jan. 23. 13:26
 5/8 tetris ***** válasza:
Én még nem hallottam vc olajról. Mennyire válhat be ez a szer a mindennapokban? Ráülés előtt kell beolajozni? És akkor hogy fog eltünni? Mivel az olajat a hideg víz nem oldja.
2012. jan. 23. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:
A wc-olajnak az a lényege, hogy miután kitakarítottad a kagylót, ezzel befújod, így képződik rajta egy film bevonat, ami megakadályozza a szennyeződések megtapadását. Szennyeződés alatt nem csak a fekáliát értem, hanem pl. a vízkövet is. Nem kell minden wc használat előtt befújni, csak takarítás után.
2012. jan. 23. 14:57
 7/8 tetris ***** válasza:
Köszönöm a választ!
2012. jan. 23. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100 Ft-os boltban vettem, 700,- Ft volt.
2012. jan. 24. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!