Melyik az a szer (mosó-, mosogató-, öblítő-, tisztító- stb. ), ami tényleg azt tudja, amit a reklámban mutatnak?
Figyelt kérdés
Pl. tényleg olyan lány, illatos lesz a törölköző, tényleg úgy tünteti el a makacs foltokat a ruhából, tényleg leszedi az odaégett zsírt a tűzhelyről stb.2009. máj. 28. 12:25
1/9 anonim válasza:
Mosógatószerben sztem a jar, évek óta ezt használom, mosóporban a persil.
2/9 anonim válasza:
A Jar szerintem is jó. Én is Persilt használok, de nem vagyok elájulva tőle. kíváncsi vagyok, itt miket ajánlanak. Zsíroldóból pedig a Welldone nagyon jó. Van még kedvencem: vízkőoldó: Aquacid, súróló-ált. tisztító: Bionur Putzstein edényekhez, mosogatóhoz, stb... (Ez utóbbi kettő sztem kereskedelmi forgalomban nem kapható sajnos).
3/9 anonim válasza:
Jar mosogatószer és szerintem a Pur is jó.
Mosószer egyik sem tudja, amit reklámoznak róla. Sőt a Wanish is egy nagy kalap ... szerintem.
Én Tomi Kristályt használok, megfizethető és az Ariel sem mos szebben (háziasszonyságom kezdetén csak azt vetteem). Fehérhez port, színeshez gélt és mindkettőből a mandulásat az illata nagyon jó.
A paprikazsírt meg nincs az a mosópor ami simán kihozza.
Öblítő fehér Lenor nagyon jó tényleg sokáig tartja az illatát, de a fehér és sárga Silant is szeretem.
4/9 anonim válasza:
Mosogatószer - JAR, zsíroldóban - Well Done hidegzsíroldó - mindent leszed, tényéeg jó, bár reklámozni még nem látta :), öblítő - Lenor sokáig illatos aruha, Folteltávolítót nem tudok, ami tutira mindent kiszed, a Vanish néha jó.
5/9 anonim válasza:
A harmadik válaszolónak: én a zsíros dolgokat úgy szoktam kimosni, hogy a foltra teszek jar mosogató szert és akkor az kiszedi.
6/9 anonim válasza:
A Jar tényleg nagyon jó! Amúgy Én szívesebben takarítok a jó öreg szódabikarbónával, ecettel, sóval, citrommal, és vízzel :) ezekben még nem csalódtam.
7/9 anonim válasza:
Mosogatószer: Jar, Cif. Konyhai tisztitó: sárga Cif spray, fürdőbe: fehér Cif spray. Domestos bárhova fertőtleníteni :-) Wc-be domestos és duck kacsa. Mosópor: Ariel-t használtam sokáig, de legutóbb biopont vettem, valami kék szemcséset (?!), de semmi különbség nincs az arielhez képest, csak az ára - ezen spórolok :-) Ja, felmosi pl: kis domestos és Mr. proper kék általános tisztító a vízbe ... nagyon kellemes az illata és a makacsab szennyeződésekre is jó! Öblítő: világos kék Lenor! Sokáig megmarad a kellemes illata!!!
8/9 anonim válasza:
Egyik sem, a reklámokat nem azért találták ki, hogy az igazat, a teljes igazat, és csakis az igazat mondják, ne legyünk már ennyire gyerekek!
Lány meg nem lesz egyetlen törölköző sem, az tuti! :D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is kb. ezek jöttek be.
2009. jún. 7. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!