Hogy lehet kimosni a ruhából a pillanatragasztót?
ma 16:55
A Bleach fehérítő oxigén alapú. A szines ruhák szinét élénkíti. Nyugodtan használhatja arra is a kérdező.
Te meg gyakorolj minimális szövegétést. Nem reklámoztam sem a vállalkozásomat, sem a weboldalamat. Az Amway cég meg nem az én vállakozásom. Az meg nem érdekel, hogy más cégnek is van ilyenje. Ha tudsz, olyat, te javasold azt. Én ezt a megoldást tudom neki javasolni, ezért ezeket írtam. Zárójelben megjegyeztem, hogy Amway termékek, hogy könnyebben be tudja szerezni, ha ő úgy dönt megfogadja a tanácsot. Ha jobban megnézed, egyelőre az én kommentem az egyetlen konstruktív javaslat.
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!" Ez is ott van a szabályzatban, és vonatkozik a te hozzászólásodra, és mint az előző válaszomban is írtam, ezennel én is megszegtem e szabályt, de azon a jogon, hogy belémkötöttek.
Sajnos a legáltalánosabb felhasználású pillanatragasztók a hordozóanyag elpárolgása után molekuláris kötést alkotnak az összeragasztandó anyaggal. Ez annyit jelent, hogy sajnos semmi sem fogja kihozni a ruhából. (Ezek úgynevezett Ciano akrilát alapúak, szúrós szaguk van, de nem ajánlatos szagolgatni, inkább nézd meg a csomagolást.)
Ha véletlenül nem Ciano akrilát alapú volt a pillanatragasztó, akkor meg kell tudni, milyen oldószer alkalmas a ragasztóanyag oldására, és azzal szerencsés esetben a ruha károsítása nélkül is eltávolítható lesz, de én ebben nem bíznék. Ha van rá mód, próbálj meg az adott területre zsebet, vagy valamilyen díszként szolgáló foltot tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!