Télen konyhát festetni? Hogy magyarázzam el neki, hogy ne ilyenkor?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 19:34
1/8 anonim válasza:
Alapvetően nincs ezzel baj, ha nem vizes a ház fala, jól be kell fűteni és akkor megszárad. De érvelhetsz azzal, hogy inkább csináljátok nyáron, mert akkor az egyéb kisebb felújításokat is meg tudjátok csinálni egy kosszal.
2/8 anonim válasza:
Sajna távfűtéses a lakás, s így sincs valami meleg, mert az ablakok szigetelése nem jó :(
3/8 A kérdező kommentje:
Sajna távfűtéses a lakás, s így sincs valami meleg, mert az ablakok szigetelése nem jó :(
Másik címről léptem be, de én írtam.
2012. jan. 17. 20:01
4/8 anonim válasza:
Nyáron azért is jobb, mert nyitva lehet hagyni az ablakot, kiszellőzik a festékszag, meg a por. Meg világosabb is van, jobban látni az apróbb hibákat, mint villanyfénynél.Tovább van világos, tovább lehet dolgozni, kevesebb nap alatt kész takarítással együtt.
5/8 anonim válasza:
Mondd azt, hogy ha nem tudtok normálisan szellőztetni, akkor hetekig büdös marad a lakás és minden átveszti a szagot.
Pl: ruhák.
7/8 obetty7 válasza:
Mond neki azt hogy több sorral kell festeni mert csíkos lesz. EZ IGAZ. A férjem festő:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. jan. 18. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!