Szerintetek ez árt neki ti milyen időközönként csináljátok?
Nekem is ugyanilyenem van de vettem hozzá papír porzsákot, igaz elég drága. Szóval még nincs tele. Egyébként pedig nem baj ha tele szívod. Elég erős a motorja. De ha már kiveszed akkor érdemes lehúzni az aljáról azt a műanyag sínt ami zárva tartja és kiszórni belőle a tartalmát. Igaz, kellemetlen amikor száll a por és szemünk szánk tele lesz. Szerintem óvatosan alacsonyról érdemes üríteni. Ha érzékeny vagy a porra akkor felvehetsz egy porvégő maszkot is ilyenkor. Azt már 250,- Fttól lehet kapni háztartási boltokban vagy az áruházak barkács és festék osztályain.
Ezzel szemben a szőnyeg tisztításról (átmosásról) többet tudok mondani. Ezt már leírtam másik topikban de linkelem. Nekem a leírt módszer nagyon bejött.
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__2932630-bau..
Még amire érdemes figyelni.. a szőnyeg mosásnál be kell tenni egy piros színű műanyag gombát a belsejébe, a beömlő cső nyílásába. Az nekem kiesett és a koszos vízzel együtt kiöntöttem a wc lefolyóba. Csak annyit hallottam amikor koppan és végig zörgeti a lefolyó rendszert és leesik a csatorna csövén. Most mehetek a Philips boltba ilyent venni. Szóval mielőtt kiöntöd a piszkos vizet a tartályból, először győződj meg róla, hogy meg van-e ez a bizonyos víz porlasztó alkatrész belül a porszívó felső felében.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!