A mosógépbe mennyi víz kell?
Fú de ismerős érzés!!Én is frászt kaptam amikor megvettem az elöltöltősömet és nagy örömömben leültem elé megnézni mit csinál.Majdnem sírva fakadtam és hívtam anyukámat hogy nem jó a vadiúj mosógépem, mert alig van benne víz.
Aztán megnyugtatott nevetve hogy akkor lenne a baj ha félig lenne vízzel! :)
Lehet, hogy átlagembernek elég ez az öblítés, de mi allergiásak vagyunk, a mosószermaradvány viszketést vagy ekcémát okoz. Úgyhogy mi minden öblítéshez hozzátöltünk 6-7 liter vizet és ráállítunk még egy öblítést ecettel. Így nem jön ki az allergia.
Szerintem hülyeség ez a nagy víztakarékosság. Legalábbis a mi gépünknél. Fizikai képtelenség ennyi vízzel eltávolítani a mosószert, pedig abból is kevesebbet használunk, mint az előírt. Úgy próbálja a gyártó megoldani az ügyet, hogy minden vízcserénél centrifugáz is a gép. Klassz, víz helyett áramot eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!