Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A mosógépbe mennyi víz kell?

A mosógépbe mennyi víz kell?

Figyelt kérdés
Megkaptam életem első automata mosógépét.Ez egy elöl-oldalt töltős üvegablakos masina,és már több mosásnál is megfigyeltem,hogy szinte alig látni benne a vizet. Én úgy gondoltam,hogy az üvegablaknak kb a feléig fog állni a habos víz és majd ebben forognak a ruhák. Ehelyett talán ha egy centi víz látszik a dob alján. Jó ez így,másnál is így van,vagy szerelőt kell hívni ?
2012. jan. 7. 08:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
felesleges utántölteni vízzel csak pazarlás érzékelők vannak benne amik érzékelik mennyi víz kell bele tudja ő az hogy mennyi kell neki ha kevés szív majd rá
2012. jan. 7. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Fú de ismerős érzés!!Én is frászt kaptam amikor megvettem az elöltöltősömet és nagy örömömben leültem elé megnézni mit csinál.Majdnem sírva fakadtam és hívtam anyukámat hogy nem jó a vadiúj mosógépem, mert alig van benne víz.

Aztán megnyugtatott nevetve hogy akkor lenne a baj ha félig lenne vízzel! :)

2012. jan. 9. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy átlagembernek elég ez az öblítés, de mi allergiásak vagyunk, a mosószermaradvány viszketést vagy ekcémát okoz. Úgyhogy mi minden öblítéshez hozzátöltünk 6-7 liter vizet és ráállítunk még egy öblítést ecettel. Így nem jön ki az allergia.

Szerintem hülyeség ez a nagy víztakarékosság. Legalábbis a mi gépünknél. Fizikai képtelenség ennyi vízzel eltávolítani a mosószert, pedig abból is kevesebbet használunk, mint az előírt. Úgy próbálja a gyártó megoldani az ügyet, hogy minden vízcserénél centrifugáz is a gép. Klassz, víz helyett áramot eszik.

2012. aug. 23. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!