TalicskaSoder kérdése:
Mit csináljak, ha a cipőm sötétkék cérnája nedvesedés vagy mosást követően engedi a színét?
Figyelt kérdés
Velúr bőr utcai sportcipőm orrán a cérna engedi a színét nedvesedés, eső ázás, pláne mosás után. Ami azért baj, mert a lábfejrész világos szürke. Mosás után tiszta a cipő, de ahogy elkezd száradni, úgy szivárog a cérnából a velúrba szépen lassan a kék szín felfelé. Természetesen 20eFt-s cipőről van szó, és az üzletben a barátom, meg a használati utasítási is azt tanácsolja, nedves ruhával kell törölgetni... Mondtam is neki anyádat kell azzal...
Próbáltam mosás után ecetben öblíteni, nem igazán használt.
Valami hatékony ötletre vágyom:-) ( Lehet az a leghatékonyabb, ha kidobom a cipőt a kukába és nem kell többet nézegetnem...)
2012. jan. 5. 16:29
3/7 anonim válasza:
Vagy cserél be az üzletben, mert nem megfeleő a minőség, vagy tegyél bele másik fűzőt... mondjuk fehéret, az nem engedi a színét............
4/7 A kérdező kommentje:
Szia! Nem a fűző ereszt!:-) A cérna ....
2012. jan. 6. 11:54
5/7 anonim válasza:
Az a cérna, amivel varrva van a cipő????? Micsoda pancserek... Küldd vissza a gyárba, reklamálj, verd ki a balhét! Lehet, vissza is rendelik őket, s a jövőben jobb alapanyagokkal dolgoznak majd. Sőt, lehet, hogy bocsánatkérésképp kapsz valami vigaszdíjat tőlük...
7/7 anonim válasza:
Vagyis ha csak öblítetted akkor az áztatni legalább pár órát kéne.. bocs nem olvastam el teljesen.. xd :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!