Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kimoshatom mosógépben? Olasz...

Kimoshatom mosógépben? Olasz téli szövet kabát.

Figyelt kérdés
60% poliestere a következő már sajnos alig látszik, de valami 35% bayur, vagy rayur, és 5% pandex. Jelek:edény, benne 30%, vasaló 1db ponttal, szárítógép áthúzva, karika benne P betű, és végül háromszög áthúzva.
2011. dec. 23. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem merném.
2011. dec. 23. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
A piktogrammon a 30 fok az edénykében azt jelenti, hogy 30 fokon moshatod, és ha alá is van húzva, az azt jelenti, hogy kímélő programon kell mosni, de ha nincs aláhúzva én akkor is ezt javasolnám.
2011. dec. 23. 13:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerülhet egy ilyen kabát tisztítása vidéken?Tudja valaki?Nem nagyon merek neki állni kimosni,eléggé vizes marad a kímélő mosás után,mert ugye a centrifugázás is kímélő,és ha gyűrött lesz?Van szárító gépem,azt tiltja a cetli.kb.egy hét lehet a tisztítási idő?
2011. dec. 23. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mostam már szövetkabátot gyapjúprogramon, nem lett baja, de előfordul hogy a bélésnek nem tesz jót.
2011. dec. 23. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
én nem mertem a szövet kabátomat kimosni, mert féltem, hogy a formája tönkremegy. kb. 3000 Ft-ért tisztíttattam ki.
2011. dec. 24. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!