Az automata mosógép mosóportartójában a víz hatására miért áll kemény csomóba össze a mosópor?
13:57
ezt a tégelyt léci kicsit írd le,éngem egy ilyen érdekelne,
köszi
13:57-es vagyok,
itt a képen a mosószer tetején van az a műanyag kupak szerűség, abba kell önteni a mosószert és bele a gépbe. biztos láttál már ilyet
Mert gagyi mosóport használsz. Amíg volt albérlőnk, valami gagyi izével mosott, plusz öblítő, a mosópor belekövesedett a gépbe, az öblítőtől meg trutyis és penészes lett. Amikor elköltözött, kisikáltam a gépet, normális mosóport használok, öblítőt meg egyáltalán nem, esetleg egy icipici ecetet, ha kényesebb ruhákról van szó.
A kisikálás nem volt tökéletes, de utána észrevettem, hogy minden egyes mosással egyre tisztább a mosógép. Most már olyan, mint az új. Soha nincs benne se megkövesedett mosószer, se penészes öblítőmaadék.
Én undorítónak találom a ruháim olyan szerekkel "mosni", ami összekoszolja a mosógépet. Koszos mosógépből elképzelhetetlen, hogy az ember tiszta ruhákat vegyen ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!