Penészre mit kell használni?
A hálószobánk egyik fala végig beépített szekrény és egy része bepenészedett. Mi a teendő ilyenkor? Kell valami speciális szert használni vagy elég csak fertőtlenítős vízzel átmosni?
Előre is köszönöm!
Én újrafestettem a fürdőszobát (nekünk elég kicsi, úgyhogy hamar megvolt) olyan festékkel ami penészgátló és vízlepergető és szellőzik is. Nem tudom lehet-e írni a nevét. Azzal a bozontos kutyával reklámozzák.
De a fertőtlenítős víz is jó, már használtam.
Előző vagyok.Ha a hálószobádban van a beépített szekrény és ha farost,akkor nem tudod kiszárítani,és folyamatosan penészedik majd.Ha fa akkor is gond,ha a falad is nedves,
Nálam sz egész szekrényt ki kellett dobni,a falat lekezlni,és utána új szekrény.
Szóval az a helyzet, hogy a beépített szekrénynek a fal a hátulja, mert direkt az ilyen gondok miatt nem akartunk farostlemez vagy gipszkarton hátlapot. Tapéta van azon a falon, ahol penészes, így sajnos a festés nem működik.
Megpróbálok egyet azok közül a szerek közül, amit ajánlottatok, hátha bejön.
Szia!
Hypo a legjobb, nekem teljesen eltűnt tőle. Bekentem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!