Mivel tudom a nagyon régi szőnyegpadlóból eltüntetni a sok port?
Albérletbe költöztünk, ahol mindkét szoba szőnyegpadlós, de még az eredeti 20 éves szőnyegpadló!
Hiába takarítok, mindig nagyon poros a levegő,szerintem a szőnyegtől!
Próbáltam a Vix szőnyegtisztító habot, de nem jött be!
Mivel tudnám eltüntetni a szőnyegből a sok port, hogy ne lehessen érezni a porszagot???
Ugyanaz a bajom.
Semivel!
Ha takaritod,még büdösebb lesz,tapasztaltam.
Beszélj a tulajjal,hogy cserélje ki,és pàr ezer forinttal többet fizetsz x. honapon àt.
Amit még tehetsz:Sok szellöztetés,rendszeres porszivozàs,különbözö illatositok,vagy friss viràg.
Szőnyegpucoló géppel.
Ha ott laksz, akkor érdemes olyan porszívót venni ami szőnyegtisztító is és havonta vizesen átmenni rajta.
Ha megcsinálod, akkor látod majd, hogy a rengeteg porszívózás után is mennyi port kivesz belőle. Friss illata lesz és tiszta érzete.
Ha nem akarsz venni, akkor a legtöbb kölcsönzőben is lehet kölcsönözni.
hát az én takarítógépem tönkrement,de már gondolkodtam a bérlésén. Ebben a lakásban dohányoztak és a párom szerint én a dohányszagot érzem ahogy bevette minden :-(
lehet igaza van. az ajtó , ablak mindig nyitva van, mert 7. emelet és minden ablak előtt erkély, az eső sem ver be!
De előtte 2 gyerekes család lakott is!Akkor a gyerekek cigarettafüstös lakásban éltek??
Attól félek, hogy valamelyikönknél allergiát fog kiváltani :-(
Szia!
Anyósoméknál is a 20 éves padlószőnyeg van. Ő kb. negyedévente trisós vízzel végigkeféli, majd a tisztítógéppel kiszívatja a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!