Aki tud kérem segítsen az őrület határán vagyok, mit csináljak?
A ház tele van hangyákkal, egyszerűen nem bírom ki irtani őket, tegnap este vettem fél kiló szaloncukrot mert megkívántam, persze nem ettem meg mindet a többit fel raktam az asztalra és reggelre az egészet ellepték a hangyák, akárhova megyek,mindenhol ott vannak,szobába, fürdőbe, előtérbe, konyhába, nappaliba, mindenhol, de nem csak egy kettő hanem iszonyat mennyiségű hangya rohangál. Leültem a székbe és azt veszem észre hogy vándorolnak fel a lábamon.
A gyereket is folyamatosan nézem, mert már rajta is mászkáltak.
én ezt nem bírom tovább, meg fogok őrülni, fél óránként porszívózom őket össze. Mindenféle hangya irtót kipróbáltam de ezek csak szaporodnak
Nálam eddig csak egy vált be. Olyan hangya méreg, ami nem azonnal öl. A hangya beviszi a fészekbe, a kaját szétosztja, és lőn siker.
Pici fehér kupola alakú izé.
Amúgy az irtáson, és a folyamat takarításon kívül nem tehetsz semmit.
volt sütőpor élesztő hangya irtó vegyszerek, folyamatos takarítás, de mégis olyan sok van
a legjobban a karácsonytól félek, hogy majd meglepik a fát a szaloncukor miatt
akkor veszek ilyen spray_t
a hangya irtós link nem jó mert csak Pest megyébe jönnek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!