Szerintetek az európai mosógépek a jók vagy a japán-amerikai?
Ha nem a gépben árammal állítod elő a melegvizet, akkor nyilván kevesebbet fogyaszt jóval a mosógéped.
De a másiknak meg van az az előnye, hogy mobilabb. Bárhol használhatod, ahol van egy konnektor és egy vízcsap. Azaz pl a kertbe is kiviheted egy hosszabbítóval a kerti slagra kötve.
Szerintem nálunk annyira nem leterjedt, hogy a lakásokban hideg-meleg víz bekötési pont lenne a mosógépekhez.
Erre a kérdésre nem lehet értelmes választ adni. Ahogy a kínai áruk sem mindegyike gagyi attól, hogy kínai, ( Kínában is rengeted csúcsminőségű termék készül) ugyanúgy az európaiak között és az emerikaiak között is van gagyi is, meg jó is, meg kiváló is.
Hülye kérdésre hülye válasz ?
Utolsó!
Szerintem a kérdező nem a gyártmányra, azaz a gyártás helyére gondolt, hanem a működési elv szerinti típusra, ahogy fentebb is részletezte.
Nekünk hideg-meleg vizes európai típusú mosógépünk van, szerintem ez a legjobb.
A japán-amerikai mosógépnél hogy csinálnak pl. főzőmosást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!