Vanika129 kérdése:
Mit tegyek ha összement a gyapjú kardigánom mosás során?
Figyelt kérdés
van egy 100%-kos gyapjú kardigánom,figyelmetlenségemre betettem 40 fokra mosni és elégé összement,tudtok valami házi praktikát a problémámra?nagyon szeretem ezt a kardigánt és nem szivesen válnék meg tőle.2011. nov. 14. 14:13
1/8 anonim válasza:
Az már soha nem lesz akkor, mint azelőtt volt. Sajnos arra keresztet vethetsz :-(
4/8 A kérdező kommentje:
hát kössz, nagyon vicces vagy,de valami értelmes válaszokat várnák,aki nem tud segiteni akkor az ne is irjon
2011. nov. 14. 15:29
5/8 anonim válasza:
Sajnos erre semmilyen módszer nincs. Tényleg az a legjobb megoldás, ha odaadod valakinek, akire így jó.
6/8 anonim válasza:
Ezt a kettőt találtam neked:
1.Ha gyapjúholmi összement, ezen úgy segíthetünk, hogy lágy vízben áztatjuk, majd langyos gyapjú mosószeres (lanolinos) vízben nyomkodjuk, langyos tiszta vízben öblítjük, lefektetve szárítjuk. Ne használjunk szárítógépet! Majdnem teljesen visszanyeri eredeti formáját.
2.Ha összemegy a gyapjú minden igyekezeted ellenére is, hideg vízben oldj fel hajbalzsamot és abba éztasd bele. SZépen vissza nyújtva az eredeti méretre fektetve szárítsd meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,kipróbáltam bár megdolgoztam a nyujtassal de sikerült,nagyon köszi
2011. nov. 15. 19:16
8/8 anonim válasza:
Szívesen, örülök, hogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!