Milyen napszakban rakjátok meg a cserépkályhát?
Kedves kérdező, ugyan nekünk nem cserépkályhánk hanem kandallónk van, de szerintem a kérdésre ez is megadja a választ.
Nálunk úgy van hogy általában én érek előbb haza 5-6 körül, párom egy órával később. Akkor megrakom jól, és begyújtok hogy meleg legyen, mire megjön. Míg vacsorázunk, teszünk veszünk tévézünk, mindig teszek rá 1-1 fahasábot, hogy ne aludjon ki a tűz, aztán lefekvés előtt még egyszer jól megpakolom hogy reggelig kitartson. Reggel általában ilyenkor még parázslik, akkor mivel korábban kelek, teszek rá egy keveset, és az kitart addig amíg még reggel otthon vagyunk. Napközben mivel egyikőnk sincs otthon, nem megoldható hogy fűtsünk, de elég gyorsan meleget csinál a kandalló, szóval nekünk nem gond.
Köszi szépen a választ szerintem hasonlóan működik a dolog.
Szóval du 5-6-kor még érdemes.
Egy jó és jól megépített cserépkályha legalább 10-12 órán
át fűt,viszont a felfűtési ideje viszonylag hosszú legalább 1,5-2óra.Nálunk míg-nincs kemény hideg-1X gyújtunk be du 4-5
óra körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!