Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Érdemes újságban megjelent...

Érdemes újságban megjelent hirdetésre tüzifát rendelni?

Figyelt kérdés
A helyi újságban folyamatosan olcsó tüzifát hirdetnek, de nem tudom nem átvágás-e a vége. Van esetleg tapasztalat ilyennel kapcsolatban?
2009. máj. 8. 14:24
 1/2 anonim válasza:

Az nem lehet biztosra mondani hogy átverés a dolog, de van rá esély. (elég nagy)

Kiszállítani biztosan kifognak valamennyit, de nem biztos hogy ha te kérsz 20 mázsát akkor annyit is fogsz kapni, lehet hogy csak 15 vagy még kevesebb, hiszen te otthon úgysem fogod tudni lemérni, tehát simán átvernek. Lehet hogy lopott a fa, ebből is adódhatnak kellemetlenségek, vagy friss vágású, tehát még nem száradt ki. Így sok vizet tartalmaz, kiszáradás után sokkal kevesebb lessz, mint amennyit megvettél.

Ha tudsz akkor hivatalos tüzépről szerezz be, ott nem valószínű hogy átvernek.

Esetleg a tüzifa mellett javasolnék egy másik alternatívát tőzegbrikettet. Igaz kicsit drágább, de jobb a fűtőértéke, tovább ég, kevesebb slak anyag marad utána. Kicsit nehezebb beszerezni, ha Miskolc közelében laksz kkor tudok mondani beszerzési helyet.

2009. máj. 8. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Én hirdetésből rendeltem fát.Mikor kihozták, megkértem a sofőrt álljon rá a (másik utcába lévő) mázsára.Elkísértem, lemértük, aztán mikor leborította a fát, visszamentünk, és visszamértük a kocsit.Stimmelt a 40mázsa fa amit rendeltem, és a csávó természetesnek vette hogy lemérettem,hiszen nem akartam 90ezret csak úgy odaadni neki szemre mért fára.Ha van ilyen lehetőséged, esetleg disznószállítóhely, vagy mázsaház van a közeletekben ott letudod méretni!
2009. máj. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!