Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A kedvenc ágyneműmmel összemos...

A kedvenc ágyneműmmel összemostam wc papirt. Hogy szedjem le?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat, nagyon szösös lett. Valami jó megoldás? Gondoltam ragasztószalagra, de nagyon pepecs munka lenne. Ha elviszem tisztítóba megcsinálják?

Vagy valami jó megoldás?

2011. okt. 21. 13:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szándékosan, valahogy beleesett a szennyesbe és nem vettem észre.
2011. okt. 22. 23:46
 12/14 anonim ***** válasza:

A WC papírt kimosni??

...hát már ilyen nehéz idők jönnek??

2011. okt. 24. 04:26
 13/14 anonim válasza:
Már én is jártam így! A nadrágzsebemben felejtettem a papírzsebkendőt. Lehet venni varázshengert. Nem a ragasztószalagosat, hanem mosható szilikonhengert. Azt sokszor használhatod! Először kirázod alaposan, attól lejön a nagyja, aztán hengerrel áttakarítod, majd tiszta vízben átmosod. Gyakori öblítő programot használj. És mosás előtt takarítsd ki alaposan a mosógépet, mert rosszabb lessz mint volt!
2013. okt. 20. 09:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de sajnos már nem aktuális, anyósom kidobta egyszer az ágyneműt, mikor itt volt vigyázni az unokára...Ez van.
2013. okt. 20. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!