Mitől vannak kukacok a zuhanykabinban? Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Elképzelni sem tudom, hogy mitől lehet! Fél éve lett beépítve a kabin, gurulós, íves az ajtaja. Tisztítás közben vettem észre, hogy a sínben, ahol a görgők gurulnak áll a víz, és annak az alján pár mm-es pici kukacok vannak. Leöntöttem minden fellelhető vegyszerrel, fertőtlenítővel, de pár nap után megjelennek újra! Ahogy nézegetem, olyan mintha a tálcát körülvevő szigetelés alól bújnának elő....Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne végleg megszabadulni tőlük?2011. okt. 14. 23:53
1/4 anonim válasza:
Nekünk egy időben kis bogarak jöttek fel onnan, ahol a padló sarka kicsit meg volt emelkedve. Jó sok domestost öntöttünk oda, és utána kis idővel el is tűntek. A szigetelés alá nem tudom, hogy be lehet-e bármit önteni, ha nem, akkor szerintem jobban jártok, ha felszeditek, kiirtjátok őket és visszateszitek/újat tesztek a helyére. De lehet, hogy az is elég, ha egy hétig mondjuk minden nap átmosod domestossal. Csak használj gumikesztyűt. ;)
2/4 anonim válasza:
Esetleg nyomjátok be sziloplaszttal a szigetelés alatt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy le kellene bontani körbe a szigetelést, mert így idővel mindig megjelennek....Azt nem tudjátok esetleg, hogy a görgős sinekben mitől vannak? Az állott víztől "keletkeznek", vagy "csak" bemásznak oda?
2011. okt. 15. 14:28
4/4 anonim válasza:
Szerintem valahonnan odakerülnek. Pusztán a víztől nem lehet, főleg ha levegyszerezted. Nagyon bosszantó lehet. Ha nem nagy meló visszaszigetelni (tudom, mihez képest...), akkor lehet, hogy érdemes lenne lebontani, hátha találtok ott valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!