Vasalóvásárlás előtt állok elolvastam már mindent végül erre a 2 vasalóra jutottam, ti melyiket vennétek ezek közül?
ez a kettő lenne vagy ha tudtok jobbat 10-15 ezerig akkor szivesen meghallgatnám
a szivem igazából a philips vasalója felé huz de nem vagyok benne biztos hogy abban állitható e a gőzkibocsátás...ha esetleg nektek ez lejött akkor irjátok meg azt is.
Mi olyan vasalót használunk évek óta, ami lehül, ha bizonyos ideig nem mozdítjuk, gyakorlatilag kikapcsol. Ezt azért tartottam fontosnak, mert korábban nem egyszer bekapcsolva maradt a vasaló, ami tüzet is okozhatott volna.
Azt javasolnám, ezt a szempontot is vedd figyelembe, amikor vasalót veszel.
Egyiknél sincs automata kikapcsoló rendszer.
Az Phillips-be van csöpögés gátló, a másikba nincs, de ez mondjuk megfelelő használattal kiküszöbölhető.
A Phillips a Top 10 legjobb vasalók közt van, a Tefal pedig 2 új dolgot is bevezetett, az egyiket "legjobban siklik a piacon"-igével hirdeti(ami nekem mondjuk gyanús)..
Ilyen kategóriájú vasalóknál szerintem egyik vásárral sem csinálsz rossz üzletet,
én személy szerint a Phillips-et venném, sok jót olvastam a Phillips vasalókról (kb.2 hete), minden kategóriában,(mert hasonló vasalós-probémákkal küzdöttem 2 hete...)
Én lehet nagyon hétköznapi indokot írok, de abszolúte elég pl. egy 1400-1600 W-os vasaló is. (kivéve , ha valaki ipari méretekben akar vasalni). Ugyanis a magasabb teljesítmény, magasabb áramfogyasztás !
Egyébként mindkét márka jó.
A vasalót pedig meg kell tanulni nem bekapcsolva otthagyni....:)
16:40 vagyok
Én 2000/2200 W-os vasalót vettem (1500 W-os volt itthon), és (lehet, hogy több áramot fogyaszt, de) én mondjuk 3-ad annyi idő alatt végzek a vasalni valóimmal, mint az előzővel. Nagyon gyorsan felmelegszik, és hipp-hopp kivasal minden típusú anyagot, gyűrődést.
Hát én nem tudom, nekem -megnéztem 1400 W- os, és nagyon szépen vasal, pár perc alatt felmelegszik. deLonghi.
(egyébként a teszkós is gyorsan felmelegszik, nem viccelek!)
De mondjuk ez a kérdező szempontjából mindegy is,meg amúgy is. Phillips-re szavaznék akkor már.
Rendben nagyon köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat igen nekünk is volt már olyan hogy bekapcsolva felejtettük a vasalót aztán ugy maradt egész nap végül este a párom vette észre szerencse hogy nem történt baj...
akkor még körülnézek.
mégegyszer köszönöm mindekinek
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-09 16:40
megkérdezhetem e hogy végük akkor te milyen vasalót vettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!