Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit csináljak a textilpelenkák...

Mit csináljak a textilpelenkákkal?

Figyelt kérdés
Kapunk egy pár darab textilpelust amiket már használtak kb 5éve. Hogyan tudnám kifertőtleniteni? Mert szerintem nem elég ha csak kimosom. Legalábbis én szeretném jobban kitisztitani.
2011. szept. 16. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
90 fokon mosd ki
2011. szept. 16. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
előtte áztasd fehérítő fertőtlenítőbe éjszakára,utána főzd ki.
2011. szept. 16. 15:31
 3/4 anonim válasza:
leginkább a magas hőfokon történő vasalás fertőtlenít (mosással olyan magas hőmérsékletet nem lehet elérni, így tulképp felesleges is 90 fokon mosni, ha úgyis kivasalod utána)
2011. szept. 16. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Brendonban lehet kapni kimondottan textil pelenka fertőtlenítő szert (por formában), én inkább ezt használnám a klóros fehérítők helyett.

Igaz, a gőzös vasalás is fertőtlenít, de ha másoktól kapott pelust szeretnék használni én biztos vennék ilyen fertőtlenítőt. 2ezer ft körül van, elég nagy doboz.

2011. szept. 16. 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!