Hány fokon mossam ki a fehérneműket?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 15:41
1/9 anonim válasza:
én a többi ruhával együtt 50 fokon mosom, de van pár nagyon finom anyagú, selyem-csipke-csoda, azokat kézzel mosom
2/9 anonim válasza:
Ha csak pamut fehérneműkről van szó lehet 60 fokon, viszont ha vannak benne érzékenyebb fehér ruhadarabok, műszálas anyagok, csipke melltartó stb... azokat csak 40 fokon szabad. Én 40 fokon szoktam.
3/9 A kérdező kommentje:
ok, tehát, ha az összeset 40 fokon mosom nem lesz baj? Csak mert anyukám nincs itthon, nem is lesz egy darabig, és megkért rá, hogy mossam ki.
2009. ápr. 20. 17:21
4/9 anonim válasza:
40 fokon nyugodtan moshatod, nem lesz baja
5/9 A kérdező kommentje:
ohh köszi!
2009. ápr. 20. 18:34
6/9 anonim válasza:
Arra azért figyelj, hogy a sötéteket és a világosakat ne mosd össze, mert a világosak szürke árnyalatot kaphatnak! :) Sok szerencsét!
7/9 A kérdező kommentje:
ok, megpróbálok figyelni :D
2009. ápr. 20. 18:39
8/9 anonim válasza:
Én a férfi tiszta pamut alsógatyákat a tiszta fehér pamut pólókkal együtt 95 fokon mosom. Hófehérek, ragyogóak, és évek óta kitartóak :)
9/9 anonim válasza:
en a szurkeket,feketeket 35-40fokon,a fehereket 60fokon szoktam,nemelyik feher megkoveteli a 90-95fokot is.A szennyezettsegetol fugg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!