Mindenki sokat segit otthon az anyosanak?
Figyelt kérdés
Ez ersze csak azokra vonatkozik akik egyutt elnek a masik fel szuleivel.Par honapja osszekoltoztunk a baratommal par honapon belul szeretnenk magunknak venni egy lakast,hisz ketten csak jobb.Nincs semmi bajom az anyosommal ,jol megvagyunk,rendes meg minden,de sokszor ki adja a munkat.Minden nap,szinte.En is megcsinalnam magamtol,sot szivesebben mintha parancsra tennem.Sokat segitek neki a konyhaban,de ha megis a szobamban jjolesik neha elbujni,meg akkor is ha o fent foz.Ugy erzem o annak orulne ,ha allandoan a seggebe lennek.2009. ápr. 18. 13:02
1/5 anonim válasza:
na ezt nem így kell az anyós ebédet főz meg sütit kell sütnie és vasalnia!
2/5 A kérdező kommentje:
irjatok meg lecccci
2009. ápr. 19. 14:17
3/5 anonim válasza:
szerintem nem helyes az anyos viselkedése.ne hagyd magad,mert házi rabszolga lezsz belöled mielött észbe kapsz.megmondom öszintén,nem volt jo ötlet anyos hoz költözni,ha pár honapon belül lakást akartok,vagy albit.nálunk so ez volt,és avégén az lett hogy amikor külön költöztünk akkor is beleszolta dolgaimba,mára odáig fajult ,hogy köszönöviszonyban sem vagyunk,pedig egy faluban lakunk.hidd el jobb távolrol szeretni,mint közelröl gyülölni.ne ess ebbe a hibába.ne hagyd magad,merta fejedre nő,és akkor nme lesz békés elválás.
4/5 anonim válasza:
Valóban ne hagyd magad, mert előbb-utóbb már mindent Te csinálsz, mert ha nem akkor meg lesz sértődve. Az én exanyósom is így volt, a végén már szinte minden héten a szabadidőmben azzal csesztetett, hogy süthetnék valamit. Ünnepekre én sütöttem 5-6 féle süteményt, ő meg elvágtázott templomba, mert "szent" (bocsánat, én is hívő vagyok, de ő egy álszent volt). Beszélj vele erről, először szép szóval. Pároddal beszéltél már erről? Esetleg neki is felvetheted, hogy úgy érzed, parancsolgat.
5/5 A kérdező kommentje:
A paromnak termeseszetes ,hogy anyucinak segitek.Bar mondta,hogy emiatt is szeretne ha mihamarabb kulonmennenk,mert akkor en is nyugodtabban vegeznem dolgaimat.
A baj az ,hogy epp munkat keresek,itthon meg en is szeretem elvegezni a haz koruli dolgokat,de nem parancsra.
2009. ápr. 20. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!