Mivel mosogattok, szivaccsal vagy ronggyal?
Figyelt kérdés
Akik mosogatógépet használnak, most nem kell válaszolniuk:)2011. aug. 28. 13:43
11/18 A kérdező kommentje:
Miért? Nem tetszenek?
2011. aug. 29. 08:17
12/18 anonim válasza:
Anyám szivacsundoros, és ragaszkodik a rongyokhoz...
Azt vallja, hogy ugyanannyi ideig használható mint egy szivacs, viszont könnyebb tisztán tartani. Szerinte a szivacs réseiben inkább ott maradnak a gusztustalanságok.
Így sajnos nem tudom bevezetni a szivacsot... :(
Például anyám előszeretettel használ fel lyukas zoknikat mosogatásra, de nem azért, amiért az Első válaszoló. :) (Tudni kell azt is, hogy előtte ki van mosva a zokni, sőt kihypózva is.)
Hát nem tudom van-e még fehér holló, aki ronggyal mosogat.
És hogy nektek mi a véleményetek erről?
Az biztos, hogy ha külön fogok lakni, akkor szivacsuralom lesz és a rongyokkal csak asztalt és egyebet törölgetek.
13/18 anonim válasza:
Hali! én is szivaccsal mosogatok, mert a szivacsnak van az a durvább fele, amellyel jobban le lehet dörgölni a rászáradt dolgokat..Egy cukrászdában mikor gyakrolaton voltam, ott csak rongyok voltak, de mikor a cukrász odaégette a krémet és odarakta elém, hogy dörgöljem ki, mert másik krémet is kell még ugyanabban az edényben főznie, akkor azthittem ott halok meg, a ronggyal sikálhattam sokáig, de nem nagyon haladtam igy a szivacs mellett vagyok!:)
14/18 anonim válasza:
jó voltál besennyő pistabácsi én a szaros gatyát javaslom
16/18 anonim válasza:
Szivaccsal, a pultot ronggyal, de ha nincs, azt is szivaccsal. :D
17/18 anonim válasza:
Nem értem, akinek mosogató gépe van, miért mosogat kézzel? Nem mindig jön le a piszok, a kozma?
18/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem érné meg elindítani egy-két pohárért és/vagy tányérért a gépet. Nekem nincs gépen, nem tudom..
2011. aug. 31. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!