Hogyan kell ezt a gépet kipucolni?
Szia, én úgy szoktam, hogy először is csinálok egy mosógép tisztítást.
Bármelyik drogériában tudsz venni speciális mosógéptisztító folyadékot. Én pl Polly-t használok hozzá. Azért nem ecetet, mert az - hiába környezetkímélő, de - maró hatású, nem tesz jót a gépnek.
Szóval az egész flakon Polly-t beleöntöm a dobba és teszek még hozzá 2-3 l vizet, hogy ellepje a fűtőszálat. Kézzel párszor átforgatom a dobot, aztán így hagyom egy éjszakára.
Másnap elindítok egy 60 fokos hosszúprogramot. Ha végzett a gép, akkor jön a szűrő. Általában elöl található az, amit ki kell csavarni. Tegyél alá vmi kis edényt, mert elképzelhető, hogy jön még egy kis víz. A szűrőt akkor tudod kiszedni, miután az a bigyót kicsavartad. Tele lesz szösszel, és vízkővel, ami olyan, mint a beton.
Ezért kell megcsinálni ezt a Polly-s mosást, így a vízkövet is eltávolítod egyúttal a sok szösszel.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!