Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan hajtod össze a pólókat/...

Hogyan hajtod össze a pólókat/blúzokat? Hát a többit?

Figyelt kérdés

Ritkán fogom össze így [link] inkább a gyorsabb: "hosszában félbehajtjuk, ujjakat be, majd kettőbe tűrjük"-módszert alkalmazom.

1. Ti hogy hajtogatjátok a felsőket? (topok, pólók, blúzok stb)?

2. Hát a nadrágokat?

3. És a törülközőket, fürdőlepedőket? (van aki nészög alakban, valaki felcsavarja stb)

4. A zoknikat? (van aki feltekeri, de én például egymásra rakom a kettőt, félbehajtom őket, majd áthúzom egyiken)

Linkelhettek képet/videót egy egy praktikusabb ötletről. (a gyors póló hajtogatást ismerem)

2011. aug. 21. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem amit te ritkán csinálsz az a leggyorsabb pólóhajtogatás mármint nekem.a gatyeszokat meg úgy hossz össze majd 2-3-ba zokni átgombócol türcsi négyzet és én fiókban tartom.

ami olyan topp felső azokat fogason mint a boltban,alkalmi gyatyeszok ha van akasztója akkor fogas ha nincs élre hajtom és mint az öltönygatyákat fogasnak a tartójára rakom.

2011. aug. 21. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

a női pólók annyira különbözőek, szóval nem bajlódok, összegyűrve bedobom a szekrénybe, egyszerűen nincs értelme hajtogatni, amikor keresem valamelyiket, úgyis szét kell túrnom.

az emberem pólóit vállfán tartom.

nadrágot 3rétegben hajtom.

törölközőket 4szögletesre.

zoknit meg összegubózva :)

2011. aug. 21. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:

A pólókat kb. úgy hajtom, mint a linken, csak nem ennyire pontosan. Az a módszer, hogy úgy fogom meg, hogy ahol a hajtás lesz, oda mögé teszem a hüvelykujjam, emellett hátrahajtom a két szélét, aztán leteszem a kanapéra és hátrahajtom a tetejét. Leírva hosszú, de megcsinálni könnyű.

De csak az itthoni ruhákat hajtom össze, a többi mind vállfán van. A nadrágokat és a szoknyákat szoknyatartóra teszem ( [link] ). Egyrészt azért, mert olyan a szekrényem, hogy felül csak két kis polc van, de nagy az akasztós rész, másrészt mert így könnyű átlátni és nem kell feltúrni a szekrényt egy ruháért, harmadrészt mert miután kimosom, eleve ilyenekre rakom, így amikor megszáradt, egyszerűen csak be kell akasztani a szekrénybe. Vasalni meg úgyis akkor fogom, mielőtt felveszem.

A törölközőket félbehajtom és feltekerem, mert így könnyű kivenni egyet úgy, hogy a többit nem túrom össze. A zoknikat is feltekerem.

2011. aug. 21. 21:55
 4/9 anonim válasza:

1. Az otthoni pólóit Páromnak én is csak hasonlóan hajtom, ahogy Te is írod - hosszában félbe, ujjak be, majd keresztbe félbe, és azt is még egyszer félbe. Így elég kicsik, és jól lehet őket tárolni. Az elmenős pólóit azért muszáj kivasalni, ha nem lógja ki magát simára, és annál nem is túl előnyös, ha középen van hajtásnyom, így azokat a linkelt képen láthatóra szoktam hajtogatni.

A saját felsőimet csak hosszában és széltében félbe, és úgy szekrény, blúzok, ingek vállfán.

2. A farmer és egyéb nadrágokat hosszában hajtom kétszer, és úgy rakom szekrénybe, az elegáns- és öltönynadrágokat vállfán tartom, amelyiknek van éle, azokat arra hajtva.

3. A törülközőkkel sem bíbelődök nagyon, téglalap alakúra hajtogatom.

4. A zokninál én is egymásra rakom a kettőt, félbehajtom, majd megint félbe, és úgy fordítom bele az egyik szárába.

2011. aug. 21. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Vettem egy PÓLÓHAJTOGATÓT és ezzel pikk-pakk pillanatok alatt egyformára hajtogatható mindegyik póló, ing, pulcsi... :-D

[link]

Így működik :

http://www.youtube.com/watch?v=RjAWsY9padQ&feature=related

Nagggyon szuper és csak 1690 Ft!... :-))

2011. aug. 21. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Pólóhajtogató? Ez komoly? Na neee... kézzel is ugyanezt csinálod, akkor mi értelme még pluszba ez?

Amúgy én csak berakom a szekrénybe simán, nem hajtogatok semmit sem. Ja de, a hosszú nadrágokat összehajtom, másképp nem fér el.

2011. aug. 21. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
2011. aug. 21. 22:39
 8/9 anonim válasza:
Ezt a pólóhajtogatót még Párom mesélte, hogy Ő kartonból vágta ki magának, amikor egy olyan cégnél dolgozott, ahol különböző feliratokat tettek pólókra, és muszáj volt valami gyors megoldást kitalálni a pl több száz póló készítésénél/hajtogatásánál. :) Kértem, hogy majd nekem is csináljon, de ez a cucc nem is olyan drága... ;) :D
2011. aug. 22. 03:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha van egy kis szabadidőd, akár meg is csinálhatod magadnak:

[link]

2011. aug. 27. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!