Az új fürdőszobában színes fuga van így hogyan takarítsam mert már foltos a csempe?
Figyelt kérdés
És ugy veszem észre hogy a vegyszerek a fuga színét tönkre teszik!A csempém már csunya foltos a zuhanyzástol. csempe színe barás- vanilia a fuga szine halvány barna !A konyhámban járolapnál a fugám nagyon csunya szerintem beszívta az olajat nem lehet ki körömkefézni se, és még zsiroldoztam is már .Segitség!!!2009. ápr. 12. 20:02
1/4 anonim válasza:
A fürdőszobába sima étkezési ecetet ajánlok neked, én is azzal szoktam a csempét lemosni.
A kádat is azzal vízkövezem, mert újra lett zománcozva, és nem lehet vízkőoldózni.
A járólap nekem csokibarna, így nem színeződik el :)
De arra emklékszem, hogy az albérletben a beszutykosodott fehér padlófugát Cillit Bang-gel és körömkefével tisztítottam.
Azt próbáltad már?
2/4 anonim válasza:
A járólap fugája a csokiszín, nem a járólap. A többi stimmel :)
3/4 A kérdező kommentje:
értem meg probálom köszi
2009. ápr. 12. 21:29
4/4 A kérdező kommentje:
már a járolap fugája nekem is csoki szinü a kosztol föleg a mosogato és a gáztűzhely elött salynos . Mutattam a burkolonak is és nem tudrá semmit mert bevan szívodva állitolag.A másik lakásunkba is ugyan ezt a fugázót használta és ott köröm kefélés segitett, mert csak föl kellet kaparni ciftel. :(
2009. ápr. 12. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!