A mosószóda kiviszi az olajfoltot? Hogyan kell alkalmazni?
én mosószódával mosok, elégedett is vagyok vele, a 7köznapi ruhákhoz tökéletes, viszont komolyabb foltokat nem visz ki...bár olajon még nem próbáltam :D
a mosóvízhez is szoktam tenni reszelt mosószappant, a biztonság kedvéért :D
Én a Formil folyékony mosószert használom a sötét-, ill. munkásruhákhoz.
Ha viszont olajos ruhákat mosok, teszek még a gépbe "Ultra 68" univerzális mosókrémet is (egy adag mosáshoz kb. a doboz 1/4 mennyiségét. Fel szoktam oldani a krémet, hogy folyékony állaga legyen, így az adagolós tartályból is könnyen bele tud folyni a mosandó ruhák közé.
60 fokon szoktam mosni, mégis így igazán szép tiszta lesz az olajos ruha.
Viszont arról se feledkezzünk el, hogy nem nagyon szabad megtömni a gépet ha ilyen nagyon koszos ruhákat mosunk, mert akkor nem tud szépen kimosódni, csíkosan a piszok benne maradhat.
Ha meg még ezzel sem sikerülne, akkor elő a gyökérkefét, a vizes munkásruhát ráfektetni a fürdőkád szélére, rákenni az "Ultra 68" univerzális mosókrémet, és sika-mika, majd úgy tenni a gépbe!! De ez elég brutál, derekat és csuklót igénybe vevő munka, a hatás viszont tuti.
Az ultra dermtől sokkal többet ér, próbáltam már azt is, de nem igazán vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!