Mivel lehet a gyantafoltot kihozni a ruhából? Fehér nadrágomon egy kicsi gyanta folt van, kozmetikusnál véletlenül rácseppent. Hogy lehet kihozni belőle?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 11:56
1/6 anonim válasza:
Szia!
Leterítesz a vasalódeszkára egy olyan törölközőt vagy anyagot amit nem sajnálsz tönkretenni. Ráteríted a nadrágot folttal lefelé és megvasalod.
2/6 anonim válasza:
A multikban lehet kapni egy foltördög nevezetű vegyszert, amivel mindenfélét ki lehet szedni, ebből keresd ki azt, ami a gyantát kihozza. Tuti szer, én szoktam használni. Sok sikert!
3/6 anonim válasza:
A sima forró víz is jó,de a vassalos dolog biztire nem hagy foltot.
4/6 anonim válasza:
BENZIN!
Jól bevált ősi magyar recept.
Kozmetikusként szólok.
5/6 anonim válasza:
Ne vegyél vegyszert, mert az teszi tönkre a nadrágod. Jéggel vagy nagyon hideg vízzel porhanyóssá tudod tenni a gyantát és úgy lejön persze nem egyszerre.
6/6 anonim válasza:
A gyantafoltot és a gyertyafoltot is el tudod tüntetni vasalóval. Nem kell törölköző, hanem a legolcsóbb, nem finomított és legrondább WC papír. Azon át vasald a foltot amíg ragad a papírra! Minden húzás után váltsd a papírt! Nekem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!