Tényleg ezt is nekem kellene csinálnom?
Igazad van,el se kezd mert rádmarad!
Öt zavarja,hogy koszos,figyelmesem készítsd össze neki a takarításhoz szükséges dolgokat.Legalább próbálja meg.
Ha megpróbálja dicsérd agyon ha csíkos is ne szólj,legközelebb már jobban sikerül!
"Szerintem az autó a férfi felségterülete, és igenis legalább azt neki kellene tisztán tartani. Rosszul gondolom?"
NEm tudom, hogy rosszul gondolod-e, de ha ez aférjed felségterülete, akkor ne is akard használni!
Akár két gyerek mellett is ki lehet egy autót is takaritani, ha a férjed egész nap elvan dolgozni, akkor jogosan várja el, hogy te az otthoni dolgokat megcsináld.
A lakás, autó tisztántartása, mosás, fözés a te dolgod.
HA te is eljársz egész napra dolgozni, AKKOR jogos, hogy a házmunkát IS KÖZÖSEN végzitek, igy nem.
(Mielött nekem estek: négy gyerekes nö vagyok, és ezt én is igy csináltam a gyerekek MELLETT)
ezzel én is így vagyok.
nagyon szívesen kitakarítom az egész lakást, nem is engedném, h ő csinálja, mert abból csak még nagyobb kosz lenne :)
az autó az ő dolga, és nem is hepciáskodik miatta. annyit kér, h ne hagyjam benne a csokipapírt, üvegeket.
Nem vagyok eltartva. Én fizetem az összes rezsit, kaját , gyerek dolgokat és slussz a kasszám kifogyott, de NEM VAGYOK ELTARTOTT ezt szögezzük le! Ő az autó hitelt és benzint, időnként a botból hoz haza ezt-azt!!!!
Tényleg érdekelne a titok kedves 4 gyerekes anyuka: hogy a búbánatba oldottad meg a gyerkőcök mellett az autót? Nincs udvarunk, meg ilyenek, mélygarázsba meg nem fogom őket lehurcolni amíg én a kocsit puccantom ki. És nincs aki a gyerekekkel legyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!