Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tényleg ezt is nekem kellene...

Tényleg ezt is nekem kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
Két kisgyerekkel vagyok itthon, folyamatosan pakook, takarítok, ahogy az ilyenkor szokás... Férjem dolgozik a hét minden napján, este ér haza. A minap a fejemhez vágta, hogy hogy néz ki a kocsi, én sose takarítom ki és ezen gondolkozzak már el, mert elvileg közösen használjuk! Könyörgöm a WC-t, fürdőt is közösen használjuk, mégse látom, hogy annyira kapkodna a takarítószerek, rongyok után. Társasházban lakunk, kocsi a mélygarázsban. Mégis hogy a bánatba menjek le a két gyerek mellett autót pucolni? Szerintem az autó a férfi felségterülete, és igenis legalább azt neki kellene tisztán tartani. Rosszul gondolom?
2011. aug. 7. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Igazad van,el se kezd mert rádmarad!

Öt zavarja,hogy koszos,figyelmesem készítsd össze neki a takarításhoz szükséges dolgokat.Legalább próbálja meg.

Ha megpróbálja dicsérd agyon ha csíkos is ne szólj,legközelebb már jobban sikerül!

2011. aug. 7. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
13%

"Szerintem az autó a férfi felségterülete, és igenis legalább azt neki kellene tisztán tartani. Rosszul gondolom?"

NEm tudom, hogy rosszul gondolod-e, de ha ez aférjed felségterülete, akkor ne is akard használni!

Akár két gyerek mellett is ki lehet egy autót is takaritani, ha a férjed egész nap elvan dolgozni, akkor jogosan várja el, hogy te az otthoni dolgokat megcsináld.

A lakás, autó tisztántartása, mosás, fözés a te dolgod.

HA te is eljársz egész napra dolgozni, AKKOR jogos, hogy a házmunkát IS KÖZÖSEN végzitek, igy nem.

(Mielött nekem estek: négy gyerekes nö vagyok, és ezt én is igy csináltam a gyerekek MELLETT)

2011. aug. 7. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:

ezzel én is így vagyok.

nagyon szívesen kitakarítom az egész lakást, nem is engedném, h ő csinálja, mert abból csak még nagyobb kosz lenne :)

az autó az ő dolga, és nem is hepciáskodik miatta. annyit kér, h ne hagyjam benne a csokipapírt, üvegeket.

2011. aug. 7. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ő tart el, akkor elvárható cserébe az, hogy az otthoni dolgok rendben legyenek. A második válaszolóval értek én egyet.
2011. aug. 9. 12:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok eltartva. Én fizetem az összes rezsit, kaját , gyerek dolgokat és slussz a kasszám kifogyott, de NEM VAGYOK ELTARTOTT ezt szögezzük le! Ő az autó hitelt és benzint, időnként a botból hoz haza ezt-azt!!!!

Tényleg érdekelne a titok kedves 4 gyerekes anyuka: hogy a búbánatba oldottad meg a gyerkőcök mellett az autót? Nincs udvarunk, meg ilyenek, mélygarázsba meg nem fogom őket lehurcolni amíg én a kocsit puccantom ki. És nincs aki a gyerekekkel legyen....

2011. aug. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!