Vanish szőnyegtisztító porról milyen tapasztalataitok vannak?
Nagy szőnyeg van az albérletünkben, nem tudnám felszedni. Szürke színű, és eléggé ráférne egy takarítás. Takarítógépünk nincsen, kefével nem tudom súrolni. (sajnos nekem az olyan, mint másnak a tányér alján a villacsikorgatás, képtelen vagyok azt a hangot elviselni)
Erre a szőnyegtisztító porra gondoltam, ha ez működik. Vagy más ötlet?
Az a por tényleg csak pénzkidobás.
Ha nagyon koszos a szőnyeg, tényleg érdemes bérelni egy takarítógépet (a helyi hirdetőújságban biztos hirdetnek).
Előtte próbáld ki ezt: felmosóvödörbe tegyél forró vizet és mosószert v. kevés Domestost és miután felporszívóztál, dörzsöld át alaposan a felmosóval a szőnyeget, aztán csinálj huzatot és hagyd, hogy megszáradjon.
Nekünk is van subaszőnyegünk több is, de nem óriásiak, fel lehet venni és kertes házban lakunk.
Egyszer apám nagyon mérges volt és épp akkor voltak kinn "szellőzni" a szőnyegek, ő meg bedobta a medencébe, bár az meg tiszta alga meg mocsár volt.
Anyámmal tisztítottuk ki a 6 db subaszőnyeget, csak 2 és fél doboz ULTRA DERM-mel. ;]
Többféle is van, így hogy biztos hatást érj el, mutatok egy képet: [link]
És nem kell kefével súrolni, mi a kezünkkel csináltuk de én allergiás vagyok e szerekre és egy zacskót húztam a kezemre, úgy dörzsöltem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!