Ezt a a fehér vagy a kék mosásba kell rakni?
Van egy csíkos pulcsim(fehér és ilyen kék) melyikbe kell tenni a fehérek vagy a kékek közé (a kékben vannak a farmerok is)
Szerintem mehet a fehérek közé. Bár én ezt a két színt együtt szoktam mosni, mert ha egy kicsit ereszti a színét valamelyik kék és az befogja a fehéreket, az optikailag fehéríti a ruhákat.
Kivétel ez alól a farmer, azt a sötétekkel mosom, mert abból túl sok festék oldódhatna ki.
Én is a fehérekkel mosnám, ha ha új akkor először áztatnám, hogy ha ereszti a színét, ne a gépben jöjjön ki.
Én amúgy nem szoktam színek szerint válogatni, csak sötét és világos.
Nálam is csak sötét és világos mosás van.
Ha egy ruhában mindkettő színárnyalat megtalálható, és nem vagyok biztos benne, hogy hova rakjam, akkor inkább a sötétek közé teszem. Mégpedig azért, mert inkább egy ruhát fogjon össze sok sötét, mint egy ruha fogjon össze sok világosat.
A veszteségarány az előbbinél sokkal kedvezőbb:)
Bár szerencsére még egyszer sem fordult elő, hogy más színűként vegyek ki egy ruhát a gépből mint ahogy beraktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!