Laminált padlót lefújtam Pronto-val, aztán most úgy csúszik, mint a vazelines-szappanos angolna. Mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
vendégeket várok, és nem szeretném, ha mindenki a nyakát törné. Felmostam utána, de nem sokat segített..2011. júl. 29. 03:51
1/8 anonim válasza:
Hát barátom Te se leszel már hülyébb
2/8 anonim válasza:
ecetes vizzel probald feltorolni ujra!
3/8 anonim válasza:
hamar lekopik,én nem ecetezném a laminált padlót
4/8 anonim válasza:
Mosogatószeres melegvízzel mosd fel többször is,amíg a csúszás megszűnik.
5/8 anonim válasza:
Mosd fel trisós vízzel, ha megszárad, meg sima mosogatószeressel. A trisó nagyon jól zsírtalanít.
6/8 anonim válasza:
Pillanatnyilag eső után köpönyeg,de legközelebb laminált padlóra való felmosó-ápoló szert vegyél. Az összes többi szilárd padló nem igényel speciális szert, mint ahogy azt a reklámokban halljuk, ez az egy a kivétel.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy néz ki, lassan megoldódik a probléma! Laminált padlóra mit ajánlatok, ami taszítja is a port?
2011. júl. 29. 15:45
8/8 anonim válasza:
pronto lamináltpadló tisztító :) zöld színű folyadék, marhajó illattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!