Büdös ruha? Szerinted mi a gond?
Figyelt kérdés
A ruháimat ariel mosóporral mosom,és Lenor öblítőt használok.Vagyis minőségű mosóport és öblítőt használok.A jó idő miatt kint a szárítókötélre teregetek így még az egymásra pakolás sincs meg.Mégis van pár ruha ami száradás után büdös.Olyan poshadt szaga van,vagy nem is tudom milyennek mondjam.Ma fel akartam venni az egyik pólót amit tegnap mostam ki.De a szennyes tartóba dobtam,mert olyan savanyú,poshadt szaga van..
Mit rontok el? Mitől ilyen pár ruha??
2011. júl. 25. 17:35
11/13 anonim válasza:
Korábban azokkal a pólókkal nem volt gond? Nem büdösödtek be? Mert van egy pólója apukámnak és akárhányszor kimosom(én folyékony tide-t használok) büdös,már akkor is mikor kiveszem a mosógépből.Viszont minden más ruhának nagyon jó illata van. Vastag az anyaga...
12/13 anonim válasza:
nálam is volt ilyen ezt nem értettem fagor 2 fet 96 tipusú mosógépem volt és képzeljétek el mindig nyitva volt és büdös volt mert ennek nincs lent szűrőlye csak a dob alatt és abba ált a víz mindíg hogy miért azt nem tudom szépen kimosott centrizett de ált a víz majd kivittem a kertesházamba ahol nyáron eléggé sok időt töltünk. itthonra vetem egy felültöltős whirlpoolt és annál nincs ilyen pedig azt csak kb 1 napig hagyom nyitva de ez nem
13/13 azalmodo válasza:
mi is lenor öblítővel mosunk de mielőtt megvásárolod szagold meg és azt válaszd ki amelyik neked megfelel. Mi univerzális mosóporral mosunk és a ruhák pedig patyolat tiszták. Kis henger alakú dobozba van. Apukám szokta rendelni úgy hogy nem tudom hogy boltba lehet ilyet venni de szerintem nem. Amúgy csak 10 éves vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!