Próbáltad már a wc víz alatti részét lefolyótisztítóval tisztítani?
Figyelt kérdés
Csak azért gondoltam erre a megoldásra, mert ha már a lefolyóban mindent szétmar, akkor talán ezt is letakarítja. Vagy nagyon h.lye gondolat?2011. júl. 18. 19:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem drága mulatság. Adj neki egy liter sósavat, az olcsóbb és úgy leszed mindent, hogy öröm nézni. Ki kell szedni előtte a vizet és benne kell hagyni pár órára.
2/4 anonim válasza:
Még nem.
A nátrium-hidroxid (lefolyótisztító), csak a zsíros, szerves szennyeződéseket oldja fel. Pl a vízkő, húgykő ugyan úgy ott fog maradni. Legfeljebb nem lesz olyan feltűnő, mert kifehéredik.
3/4 anonim válasza:
Ahogy az első hsz írta, sósavat neki egy éjszakára! Mi mégcsak ki sem szedjük belőle a vizet, csak este, amikor már mindenki alszik, beleöntöm a sósavat, aztán kora reggel gyorsan átkefélem és lehúzom, máris használható és ragyog a tisztaságtól. Vigyázz! A sósav más vegyszerekkel ne keveredjen!
4/4 anonim válasza:
Hát én ha kéthetente beleöntök valami erre való löttyöt is tökéletes.
Inkább maradjunk a használati utasításban írtaknál. Nem az igazi szerintem, ne vacakolj vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!