Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy lehet higiénikusan...

Hogy lehet higiénikusan eltávolítani a tyúkszart a tojásról?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Le kell mosni.
2009. ápr. 1. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Miért le kell. Én nem szoktam, úgyis megmosod a kezed utánna.
2009. ápr. 1. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van gond, hogy a kezed koszos lesz, hanem azzal, hogy amikor felütöd a tojást, akkor az kifolyva hozzáér a héjához (esetleg az bele is esik az ételbe) és bacikat visz az ételbe. Egyébként én nem is szívesen fogdosnék tyúkszaros tojást, akkor egyenként kéne kezetmosnom, mert az ujjam is tojásos lesz néha, tehát az ujjamon is keresztülfolyhat.
2009. ápr. 1. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlenül felhasználás előtt kell megmosni, addig nem szabad.
2009. ápr. 1. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Én Domestos-szal szoktam lefújni, átdörzsizem szivaccsal és bő vízzel leöblítem. Aztán még egyszer átöblítem.
2009. ápr. 23. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nitrohigítós olajos ronggyal szoktam átdörzsölni a tojásokat (apukám kamionos) aztán kis vízzel leöblítem és mehet is keménytojásnak. Néha gázolaj szaga (íze) is van a tojásnak de még nem hallottam hogy bajom lett volna tőle

2009. ápr. 29. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! Ha szivaccsal törlitek le, akkor a szivacsot utána eldobjátok?
2009. ápr. 30. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:
nitrohigítós olajos ronggyal ???? Te nem vagy normális szerintem. Bele is halhatsz te szerencsétlen. Javasolnám, hogy a jövőben mellőzed ezt a megoldást. A Domestos nekem is bevált.
2009. máj. 4. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
2010. jan. 1. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!