Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy kell gombot visszavarrni?...

Hogy kell gombot visszavarrni? 18/F :D

Figyelt kérdés

Anyum besértődött rám,és most nem akarja a nadrágomhoz visszavarni a gombot. Ezért most meg akarom varrni,és megmutatni neki hogy én is megtudom csinálni,azért is :D

Szóval kedves anyukák tudtok nekem segíteni? Akár egy linkel,egy oktató videóval!

Annyi a problémám hogy a rövidnadrágomról lejött a nagy gomb,mert kitágult a lyuk. És azt akarom szűkebbre varrni. Valami teknikát mutattok amivel emgtudom csinálni egyszerűen?

Nagyon hálás lennék! 18/F

2011. júl. 11. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
2011. júl. 11. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért békülj ki anyuval!
2011. júl. 11. 12:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi! Amúgy már megcsinálta valahogy. Mert ilyen fém omb volt. és ugye túl nagy volt a lyuk,ezért össze vissza oda-vissza varrogattam.. és akkor így kisebb lett,és nem esik ki a gomb XDDD.

Azért köszi! :D

2011. júl. 11. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!