Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Én tizenhárom évesen mit...

Szabina1998 kérdése:

Én tizenhárom évesen mit segíthetnék otthon a háztartásban a nyár alatt?

Figyelt kérdés
Anyu és apu is dolgozik.
2011. júl. 9. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előttem szinte mindent leírtak. A Te korodban már én is mindenfélét csináltam otthon, kivéve a vasalást (konyharuhák, ágyneműk és törölközők jöhettek, a ruhákat anyukám nem engedte, hogy nehogy belevasaljak egy gyűrődést :=) és a mosást (nehogy összekeverjem a ruhákat, rossz hőfokon indítsak, stb. De takarítottam, lista alapján bevásároltam, locsoltam, füvet nyírtam, 1-2-szer főztem valami egyszerű ételt, sőt, hétvégeken kitakarítottam és lemostam az autónkat :=)

A szüleid nagyon büszkék lesznek rád, ha segítesz nekik!

2011. júl. 10. 08:03
 12/14 anonim válasza:

há en is csakazokat irnam amiket eddig ..

az elottem levo valaszolonak pedig irom hogy en most 13/L

vagyok és én nagyon szeretek vasalni ..

porszivozni stb...nem nagyon szeretek inkabb vasalok :)

2011. júl. 10. 16:48
 13/14 anonim válasza:

Igen, sok anyukának mumusa a vasalás és a mosogatás. Csináld meg azokat, amiket anyukád nem szeret, de te igen.

Ha egyedül próbálkozol, akkor nincs kitől tanácsot kérj. Ha viszont akkor csinálod először azt a bizonyos házimunkát, amikor mások is otthon vannak, akkor lehet, hogy zavarba jössz, ha nem sikerül.

A viráglocsolást is lehet rosszul csinálni! Túl sok víz, víz a bútorra,...

Szerintem beszéld meg anyukáddal, hogy mit kellene elvégezned.

Néha meglepőek (nem mindig pozitiv értelemben) tudnak lenni a meglepetések is! Ne azon kelljen izgulniuk egész nap, hogy mivel fogsz megint előállni.

De nagyon kedves tőled minden esetre!

2011. júl. 12. 17:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg anyudat miben enged segiteni... Az én anyum elvárja pl hogy mosogassak, a szárítót kipakoljam, aztán fogja a fejét hogy az xy edényt nem oda tettem ahova ő szokta... szóval ugy vagyok vele hogy elmosogatok, azt pakolja el ő az edényt... :D (hátha anyudnak is van ilyen rigojája, hogy nem mindegy neki hogy balról jobbra mosol e föl vagy jobbról balra...)
2011. júl. 15. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!