Hogyan tudom kimosni a székem üléspárnáját?
Figyelt kérdés
Van a számítógépes székem. A szokványos kommersz alul gázrugó háttámla stb. [link] ilyen. És az ülőlapját akarom kitisztítani mert így nyáron valamiért a sok hátsó szél (bocs itt nem tudom hogyan megfogalmazni) beleáporodik és olyan a szaga mint egy borzcsaládnak szarral keverve.2011. júl. 4. 20:02
1/5 anonim válasza:
Majd megszakadtam a nevetéstől, de mostmár lenyugodtam, birok írni is végre :D Tehát: én azt ajánlom, hogy szőnyegtisztítóval próbálkozz - szórd be a porral, vagy fújs rá a habot, és aztán porszívót neki!
3/5 anonim válasza:
Meleg víz, és konyhai mosogatószeres szivacs. Ezzel jól átdörgölöd, ez kiveszi a zsíros szennyeződéseket. Utána tiszta víz, utána ecetes víz, ez eltünteti a szagokat, utána megint tiszta víz, és ha tudod, tedd ki a napra.
5/5 anonim válasza:
Kárpittisztító,porszívó majd mehet ki az udvarra,erkélyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!