Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit tudtok az ún. csoda v....

Mit tudtok az ún. csoda v. varázskendőről amit csak vízzel kell használni, tényleg olyan jó? Hol lehet kapni és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Nekem van , kaptam. egész jó,pl a hűtőről a kéznyomokat simán leszedi, meg az asztalt szoktam törülni vele. Az anyósom vette egy 100 forintosban.
2009. márc. 27. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is van, én még ablakot is azzal törlök, semmmi ablaktisztító csak melegvíz kell hozzá. Azt nem tudom hol lehet venni, mert anyukám a munkahelyéről kapta (anyukám takarítónő), a főnöke 1500 Ft-ért vett egy darabot.
2009. márc. 27. 16:35
 3/4 anonim válasza:
100%

Nekem is van ilyen törlőkendőm. Kb. 600-700 ft körüli az ára, de szerintem megéri. 1 éve használom és csak tiszta víz kell hozzá, sőt lehetőleg tisztítóanyag ne is érjen hozzá. Ez általános tisztító kendő, de van olyan ami inkább a fotóoptikának és pl. a telefon kijelzőknek a mikrószálas tisztítója.

Itt beszerezhető:

Bonus Kft.

7800 Siklós, 55. Váralja u.

Botos István

Cégtulajdonos

Mobil: + 36 209 361 664

Botos Ivanka

Cégtulajdonos

Mobil: + 36 303 346 065

[link]

2009. márc. 27. 17:47
 4/4 anonim válasza:
Nekünk is van nagyon megvagyunk vele elégedve. Hűtőről ajtóról műanyagokról mindenről szépen leszedi a piszkot nagyon bevált.
2010. márc. 25. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!